no niby tak ale jak zawsze zacząłem szukać od d... strony
 no niby tak ale jak zawsze zacząłem szukać od d... strony  

) albo motel Millenium (tu nie byłem ale motel jest a'la USA). Zapytaj wujka Google to znajdziesz oba ze zdjęciami. Jest jeszcze Odyseja w Rzgowie, przy trasie z Łodzi na Katowice. Podobno fajnie i tez cena ok. Jak cos tanszego to nie wiem, ja niedawno potrzebowalem wiec szukalem  te 3 propozycje byly najsensowniejsze cenowo, a do tego kolo mnie
 ) albo motel Millenium (tu nie byłem ale motel jest a'la USA). Zapytaj wujka Google to znajdziesz oba ze zdjęciami. Jest jeszcze Odyseja w Rzgowie, przy trasie z Łodzi na Katowice. Podobno fajnie i tez cena ok. Jak cos tanszego to nie wiem, ja niedawno potrzebowalem wiec szukalem  te 3 propozycje byly najsensowniejsze cenowo, a do tego kolo mnie 

mumin napisał(a): dlaczego oni właśnie zawsze mówią: jestem z miasta Łodzi, u nas w mieście Łódź, w mieście Łodzi i ciągle zawracają du.. tym miastem. Nie kumam dlaczego???
 Mówiliby: jestem z  Łodzi, mieszkam w  Łodzi, u nas w Łodzi. Możnaby odpowiadać: a ja z aminokwasów,  ja w mieszkaniu, u nas w domu itp.
  Mówiliby: jestem z  Łodzi, mieszkam w  Łodzi, u nas w Łodzi. Możnaby odpowiadać: a ja z aminokwasów,  ja w mieszkaniu, u nas w domu itp.   

) naklejki klubowe
  ) naklejki klubowe   
  Ja tam nie wiem, w gruncie rzeczy nawet powiat mam pabianicki nie łódzki bo z Ksawerowa dokładniej jestem
  Ja tam nie wiem, w gruncie rzeczy nawet powiat mam pabianicki nie łódzki bo z Ksawerowa dokładniej jestem 

mumin napisał(a):Ok. Lucas załapałeś. Na środę poproszę cztery małe szare a w zasadzie to srebrne jak kto woli. Ale mi to obojętne bo one i tak są siwe

mumin napisał(a):Czego Ty się Lam3er stresujesz.

Powrót do Spoty multiregionalne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość