(oczywiście z oryginalnym zdjęciem reklamowym) Będzie się sprzedawałą jak świeże bułeczki....
 (oczywiście z oryginalnym zdjęciem reklamowym) Będzie się sprzedawałą jak świeże bułeczki....
Ja tu w sumie jestem świeżak.... więc ode mnie 1 noo może 2 osoby. ale to czy będe potwierdze ostatecznie do nast wtorku

joanna napisał(a):może nawet ciasto jakieś upiekę Wink jakie lubi Kacperek?

joanna napisał(a):lista chętnych... z kim Ty, Kuba masz kontakt z Łodzi i okolic? bo ja jak narazie widzę
KiK- 3 osoby
Kangooros- ile osób?
my- 2 osoby
ej no, musi nas być więcej
co z andrzeyem?

kangooros napisał(a): proponuję te podkoszulkę umieścić w dziale gadżetów (oczywiście z oryginalnym zdjęciem reklamowym) Będzie się sprzedawałą jak świeże bułeczki....

(tylko proszę, niech Karolinka nie bierze sobie tego zbytnio do serca bo ja się nie podejmuję żadnych zabiegów medycznych
 (tylko proszę, niech Karolinka nie bierze sobie tego zbytnio do serca bo ja się nie podejmuję żadnych zabiegów medycznych  )
 ) 

joanna napisał(a): jeśli ktoś się zjawi niespodziewany- oczywiście zostanie przyjęty z otwartymi ramionami(tylko proszę, niech Karolinka nie bierze sobie tego zbytnio do serca bo ja się nie podejmuję żadnych zabiegów medycznych
)

joanna napisał(a):czyli jak rozumiem ok 16 jest ok, tak?

)
 )

joanna napisał(a): - ruda pabianicka (o dokładny adres pytamy na PW)

SPOT Z RUDĄ W TLE
 SPOT Z RUDĄ W TLE  

yagrafbis napisał(a):( hi, hi, dziś dzień dobroci ).

joanna napisał(a):a joanna jak znam życie to będzie albo cały czas w kuchni albo na zmianę w kuchni, przy grillu i sprzątaniu. ładny mi pierwszy plan...

Powrót do Spoty multiregionalne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 2 gości