witaj Arku!
bardzo się cieszymy, że do nas dołączyłeś, szczególnie, że jesteś z łodzi no i oczywiście, jak już Kuba napisał, zapraszamy na nasz spocik szczegóły u mnie na PW, zapraszam i pozdrawiam
no niestety aktualnie w rodzinie kangurów brak (a szkoda, szkoda...) Masaccio, pogłaszcz ją od czasu do czasu ode mnie
Jeszcze raz wielkie dzieki za cieple przyjecie. W Łodzi jest silna grupa Kangomaniakow? - tylko sie cieszyc Bo Łódź to takie zakrecone miasto jest i pelno jest tu maniakow wszystkiego Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakreconych... z calej Polski
KiK napisał(a):arecki32 jak sam zauważyłeś staramy się zmienić oblicze tego miasta ... na tylko tych maniaków pozytywnych Pomożesz nam Kuba
Kuba pewnie ze pomoge - ja juz je zmieniam od przeszlo 10 lat Moi przyjaciele to w wiekszosci ludzie zakreceni i mam nadzieje ze sprzedam kilka swietnych historii na ich temat na spocie. Juz wiem ze bede na nim mozliwe tylko ze z 2 godzinnym poslizgiem. Mam nadzieje ze bedziecie tam dluzej. Sciskam Was mocno i do zobaczenia.