Jeśli to nie tajemnica to napisz jaka była cena tego Auta i może wrzuć fotkę lub dwie...
czART
BYŁO: Zielony(?) Kaleido - ofcorz 1.2 (75KM) 2004r. jakoś od 10.2009r. JEST: ........................................................................................................................................... Jak komuś nie przywalisz to Ci wejdzie na głowę...
Zgadza się, ale facet miał firmę i w grudniu zeszłego roku był na przeglądzie w Jaszpolu w Łodzi i namówili go na rocznik 2009 a że nie miał 2 garaży to tego sprzedał a pozatym facet miał kasę więc chciał go sprzedać bez problemu za 1 razem. A autko jest na 100% orginał bo mam w Jaszpolu znajomości i sprawdzili mi na kanale Kangurka i książka serwisowa mówi prawdę. Więc ja jestem zadowolony i pewny auta, zresztą przy kupnie miałem swojego mechaniora( dobrego ) więc zanim sfinalizowałem zakup-wiedziałem co kupuję.
A Kanguś był samochodem dla żony do jazdy na zakupy, bo jak już wspomniałem gość ma firmę i ma własną flotę zresztą Renówek i nimi tyra, więc babka przez 3 lata wykręciła tylko 28tyś. Pozdrówki )
Ostatnio pojawiają się te roczniki (wyglądające na przyzwoite, bo nawet sporo tańsze można spotkać ) w podobnych cenach, także cenę można już przyjąć za średnią giełdową. Przebieg bardziej podejrzany, ale skoro sprawdzony
Jasne że go klnę bo to w końcu Jaszpol niezły zdzieracz kasy ale moja cała rodzina tam kupuje Renówki i jak narazie jeżdżą bez problemów. A mam tam wtyczkę i koleś mnie nie oszukał Co do serwisu to mam dobry już dawno zaznajomiony, więc spokojnie Panie i Panowie dam radę