Kolejny Kaleido

Zanim zaczniesz pisać w innych działach przedstaw się

Kolejny Kaleido

Postprzez Mona sobota, 8 maja 2004, 16:42

Witam wszystkich kangooromaniaków.Dwa dni temu tj. 06.05.2004 stałem się właścicielem ( wraz z moją żonką , która założyła mi nika na tym forum ) nowego Kangoorka Kaleido 1.5 dci 80KM o kolorku jak mi się wydaje dosyć niespotykanym bo złotozielonym. No boski no! Postaramy się więc być tu częstymi gośćmi bo lubimy pukać w klawiaturę, a zwłaszcza moja lepsza połowa jubi,oj lubi :lol: .

Pozdrowienia z Konstancina-Jeziornej.
Mona
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez jon104 sobota, 8 maja 2004, 18:13

:D Jeszcze raz wielkie gratulacje :D

Wyobrazam sobie tą euforie w Rodzinie :o Ech łezka sie w oku kręci, a nie minęło pół roku od kiedy to sam przeżywałem :P

Kolorek oglądałem w salonie - faktycznie nowy i śliczny :!: Czekamy na zdjątka do galerii (trzeba przesłać do Łukasza-Admina :lol: )

Napiszcie coś więcej o wersji i wyposażeniu :o

A przy o kazji przypominan o takich topicach jak "klapa czy drzwi" oraz "3 powody". Czekamy na przemyślenia nowych klubowiczów.

Życzę Wam i nowemu kangoo-rkowi 1mln km bez usterek i zarysowań :roll:
Pozdrawiam - Janusz
http://www.pozadomem.eu
------------------------
Alize '03 dCi BYŁ!!!
jon104
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez Mona niedziela, 9 maja 2004, 19:12

Dzięki, dzięki. Wyposażenie? Ha, no prawie full wypas a więc: ABS-ik,2 poduchy, 4 głośniki, radio+CD, prawe tylne drzwi , dodatkowa półeczka i gumowe dywaniki(dodatek do welurowych) to extrasy a w standardzie to oczywiście klima i światła przeciwmgielne z przodu i parę innych gadżetów. Z tyłu drzwi ( miała być klapa ale dopiero po 15-tym maja więc sami rozumiecie że nie mogłem tyle czekać bo bym ześwirował ) oraz elegancka krateczka za tylnymi siedzeniami. A`propos siedzeń- tapicerka w samochodziki kangoorki ( w obrysie) oczywiście :D . Ależ zachwalam tego swojego kangoorka że aż wstyd.Boże, byleby tylko nie ukradli.
A jeśli chodzi o zdjęcia to już z 10 razy wybierałem się z cyfróweczką na parking i jakoś nigdy nie dotarłem :roll: , może jutro. To tyle. Lecę odpisać na "3 powody". Pzdr
Mona
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez korabl piątek, 14 maja 2004, 10:55

Tapicerka w kangurki to musi być kompletny odjazd :!: Muszę się wybrać do salonu , żeby ją zobaczyć ( oby jak najniej wizyt tamże ! ). Czekam na fotki.
Korabl 4x4
korabl
Kangoojunior
Kangoojunior

Postprzez Mona piątek, 14 maja 2004, 16:17

Wysłałem dzisiaj fotki na adres znaleziony gdzieś tu na forum ale czy dojdą i gdzie będzie można je zobaczyć to nie wiem :roll: . Zapomniałem zrobić kangoorkowi zdjęcia z wnętrza :oops: ale jak tylko pogoda i czas pozwolą to pstryknę i się nimi pochwalę.

Pozdrawiam
Paweł
Mona
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Re: Kolejny Kaleido

Postprzez kriskomp niedziela, 16 maja 2004, 14:12

Ja nowość Kangoo przeżywałem już ponad 5 lat temu i chyba drugi raz tego nie przeżyję :(
Krzysztof
kriskomp
Kangoojunior
Kangoojunior

Postprzez Lukasz_Kangoo poniedziałek, 17 maja 2004, 07:46

korabl napisał(a):Tapicerka w kangurki to musi być kompletny odjazd :!:

Widziałem ją :!:
Wypasiona jest. Coś ślicznego 8)
Lukasz Stawiarski
KANGOO 1.4 (K7J) CB
Warszawa #GG - 2535619
K.A.N.G.O.O.: Kinetic Artificial Neohuman Generated for Online Observation
Lukasz_Kangoo
Ojciec Założyciel
Ojciec Założyciel

Postprzez Mona poniedziałek, 17 maja 2004, 15:04

No fajna jest tylko zastanawiam się czy moje dzieci jak podrosną nie będą chciały przypadkiem pomalować tej "kololowanki" :?: :lol: :lol: :lol:
Mona
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Powrót do Jestem tu nowy